Modele kartvizita

BMB (bindi Model & bordo) do të operojë në Errësira ballkanin, për t`u dhënë mundësinë të rinjve, që aspirojnë fushën e modës Edhe përtej kufijve Vendas. Kartvizita e suksesit të Bindi modèle janě 6 Vitet eksperiencë tashmë në tregun Shqiptare me MODELE, që kanë realizuar ëndrrën për të qenë pjesë e fushatave ndërkombëtare, sfilatave dhe eventeve (Versace, roçobaroço, Giorgio Armani, Dsquared, Just Cavalli, Prada, Emilio Puçi, Canalis ect) dhe revistave prestigjoze (Harpers`Bazaar, GQ, officiel, One, Yoo-Hoo, DiLusso etc). Partneriteti me BORDO, e vetmja revistë me Fokus të drejtpërdrejtë modën, Artin dhe stilin e jetesës ka lindur si një kërkesë e të rinjve në Adresë të revistës, dhe predispozitës së revistës për të qenë një dritare për Modelet, që do të përzgjidhen e mandej përgatiten Tregut ndërkombëtar drejt! Prej ditës së sotme çdo i ri që Aspiron fushën e modelingut, pasarelat dhe fushatat ndërkomëtare tashmë Mund ta Prek atë, përmes mundësisë që Ju JEP BMB/Bindi modèle & bordo. Bashkëpunimi i agjencisë së modës dhe revistës BORDO ka si qëllim, kërkimin e fytyrave të Reja VAJZA dhe Djem, trajnimin dhe përgatitjen e Tyre për tregun jashtë Shqipërisë dhe nënshkrimit të kontratave me Kompani e markat e njohura në botë. Në një konferencë për shtyp të realizuar sot në Ambientet e Hotel rogner, drejmariit e BMB, Marsi BEJKO nga Bindi modèle dhe Enada at`nikolla e Ilda Lumani, themeluese të revistës bordo prezantuan nisjen e këtij bashkëpunimi dhe ftuan të Errësira të interesuarit të bëhen pjesë e BMB. “Pas një Karriere të gjatë personale, në fillim si MODELE e mandej si stiliste, MUA më Probajmo shumë mirë, që Modelet dhe modelët shqiptarë do të kenë mundësi që Tani MOS ta quajnë modelingun thjesht një Pasion, por ta kthejne até në profesionin e Tyr, PA patur nevojë të DETY Rohen të bëjnë shkolla të Tjera, PASI modelingu NUK u ofron të ardhurat e një profesioni të mirëfilltë “, Tha në fjalën e SAJ stilistja Enada At`Nikolla. Marsi BEJKO, komentoi se “karriera e një modeli është si AJO e një futbollisit, që Varet nga kontratat që do të nëshkruaj. Shembujt në këto 6 vite Bindi Model i ka. Ka pasur VAJZA dhe Djem që kanë sfiluar e pozuar për EMRA të mëdhenj të industrisë së modës nga Versace Tek Prada, nga kopertina e Harpers`Bazaar Tek GQ “. Ndërsa Ilda Lumani, drejtore e revistës bordo u shpreh se «bordo, në këto 2 vite ka treguar se është një mundësi për të Errësira të rinjtë që aspirojnë fushën e modës.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.